Recenze Obchodu U Zvířátek

Každý den nám od Vás do e-mailu dorazí krásná slova a pochvaly.. a my již nějakou dobu přemýšlíme, jak se Vám odvděčit za to, kolik hezkého na naši adresu píšete. Je to pro nás velký motor a přísun pozitivní energie.

Děkujeme Vám všem, kteří jste nám poslali hezká slova, ale někdy i kritiku, která nám pomáhá se dále zlepšovat. Budeme se i nadále snažit nabízet Vám co nejlepší zboží a služby.

Nakupující na Heuréka, 30.8.2018

Hodnocení ★★★★★

spokojenost,odborné rady při nakupování

Nakupující na Heuréka, 30.8.2018

Hodnocení ★★★★★

Vstřícné jednání a ochota Velký výběr zboží

Nakupující na Heuréka, 30.8.2018

Hodnocení ★★★★★

Kdo zde jednou něco koupil, tak již nejde jinam
Dostatek zboží všeho druhu, kvalitní zboží i s dodávkou do domu. Obsluha vstřícná, usměvavá a poradí co je vhodné pro kterého vašeho mazlíčka. Doporučuji všem.

Nakupující na Heuréka, 30.8.2018

Hodnocení ★★★★★

Moc se mi líbí výběr oblečků. Dobrá cena, rychlá dodávka a dobrá komunikace.

Nakupující na Heuréka, 30.8.2018

Hodnocení ★★★★★

Je tam moc pěkná a milá prodavačka.

Nakupující na Heuréka, 30.8.2018

Hodnocení ★★★★★


naprosto bezproblémová komunikace, ochota...vše super

Nakupující na Heuréka, 30.8.2018

Hodnocení ★★★★★

Ochotný personál se znalostmi. Příjemné prostředí. Rychlá odezva. Sympatická image obchodu. Přehledný e-shop.
Mohu jedině doporučit a to jak kamenný obchod v Uherském Hradišti tak e-shop. Excelentní je služba rozvozu granulí pro majitele větších plemen psů.

Nakupující na Heuréka, 30.8.2018

Hodnocení ★★★★★

Velmi milé paní, příjemný zákaznický servis
Paní se mi snažila pomoct s výběrem, byla velmi ochotná, věcem opravdu rozumí.

Tereza Krhovská, 7.8.2018

Hodnocení ★★★★★

Vždy milé a ochotné prodavačky :)

Jiří Čihák, 23.7.2018

Hodnocení ★★★★★

Neskutečný přístup, super ochota, ještě jednou děkuji a za měsíc se ozvu pro další pytel granulek :-) .

Denisa Klátilova, 15.7.2018

Hodnocení ★★★★★

Nejlepší obchod se zvířecími potřebami. Když něco potřebuji, vždy zavítám nejdříve sem. Mají zajimavé zboží a ne drahé. Paní prodavačky jsou milé, ochotné, rády poradí a není problém přijít s pejskem a vyzkoušet, což velice oceňuji, protože ne všude je to možné.

Pavlína Bell, 11.6.2018

Hodnocení ★★★★★

Naprosto úžasný obchůdek s tou nejfantastičtější obsluhou! Kéžby každý obchod by byl jako U zvířátek. Chodíme tam moc rádi a určitě doporučujeme dalším! ❤️

Jiří Lapčík, 7.6.2018

Hodnocení ★★★★★

Nakupovat chodíme jedině sem. Personál perfektní, vždy usměvavý, vždy nám dobře poradí... Jen tak dál....

Stanislava Pechancová, 6.6.2018

Hodnocení ★★★★★

vždy usměvavé a milé paní prodavačky které se vším rády poradí a super výběr

Martin, 7.5.2018

Hodnocení ★★★★★

Konečně jsem našel co jsem potřeboval. Suprovej a rychlej přístup k objednávce. Díky za vše!

Eva Němcová Kindjová, 20.4.2018

Hodnocení ★★★★★

Lucie Vašková, 11.4.2018

Hodnocení ★★★★★

Můj nejoblíbenější obchůdek,dobrý výběr papáníčka pro pejsky (bez komerčního aušusu).Kvalitní hračky,od vánoc našim holkám stále slouží a co je důležité příjemná obsluha ochotná vždy poradit.Ať se vám daří :-)

Hanička Křápková, 11.2.2018

Hodnocení ★★★★★

Tomáš Prášek, 9.12.2017

Hodnocení ★★★★★

Kateřina Terčová, 7.12.2017

Hodnocení ★★★★★

Konečně obchod pro zvirata, kde vedi, co prodavaji! Neskutecne mila a ochotna obsluha, ktera poradí, zna slozeni vyrobku a od zakazniku i ruze dostava! �

Máza Mazin, 6.12.2017

Hodnocení ★★★★★

Velmi příjemný personál, hezký obchod....určitě přijdeme znovu �

Jarmila Kührová, 20.11.2017

Hodnocení ★★★★★

Úžasná paní majitelka, vždy ochotné prodavačky, které velmi rády poradí. Dneska zakoupen obleček, který je přímo parádní za skvělou cenu, moc děkuji.

Zuzana Slukova, 13.11.2017

Hodnocení ★★★★★

Super obchod, velice milé a ochotné slečny, určitě se budu ráda vracet :-D

Jita Hybenova, 13.11.2017

Hodnocení ★★★★★

Jan Matuška, 10.11.2017

Hodnocení ★★★★★

Gabriela Pitekova, 4.11.2017

Hodnocení ★★★★★

Michaela Křížová, 2.11.2017

Hodnocení ★★★★★

Úžasný obchod, přijde mi, že jsem tam pečená vařená a pořád bych něco nakupovala :-) Teď mám políčeno na psí dort k prvním narozeninám naší fenečky, tak holky určitě něco vymyslí ;-)

Jarmila Miklendová-Vlachynská, 22.9.2017

Hodnocení ★★★★★

Super

Veronika Miklendová, 22.9.2017

Hodnocení ★★★★★

Tereza Jarošová, 22.9.2017

Hodnocení ★★★★★

Super obchod pro naše zvířecí miláčky. Přijemné a velmi ochotné paní prodavačky. Bez problému poradí. Přijdeme zase 👍

Jitka Petřkovská, 11.9.2017

Hodnocení ★★★★★

Všechno super, výběr, personál i ceny navštěvujeme pravidelně, i když jsme z Prahy :-)

Anna Štefaničová, 26.8.2017

Hodnocení ★★★★★

100% spokojnost. Davam 5 ☆☆☆☆☆ Pristup zamestnancov k zakaznikovi perfektny.Konecne obchod s poriadnym vyberom obojkov. Dakujeme

Ondřej Krajíček, 25.8.2017

Hodnocení ★★★★★

Výborný obchůdek - včerejší nákup ve zlínské pobočce super, ....šli jsme si "jen" pro misku na žrádlo pro pejska, ...a odcházeli s plnou igelitkou :))) Vstřícnost, znalost, úsměv a dobrá nálada, ...bylo vidět, že slečnu její práce baví, a to je perfektní! Díky!

Katka Krejčí, 15.8.2017

Hodnocení ★★★★★

Denisa Pokorná, 15.8.2017

Hodnocení ★★★★★

Je paráda mít takový obchůdek ve stejné budově jako práci. Personál je strašně milý :) kupovala jsem zde pláštěnku pro naši fenku, a ani s reklamací nebyl problém. Určitě se sem vrátím.

Denis Janík, 11.8.2017

Hodnocení ★★★★★

Vendy Dolly, 7.8.2017

Hodnocení ★★★★★

Erik Zajac, 4.8.2017

Hodnocení ★★★★★

Výborný obchod s širokým sortimentem zboží a velmi příjemnou obsluhou.

Jiří Michaela Dvořák, 4.7.2017

Hodnocení ★★★★★

Děkujeme za rady, vstřícnost a přístup. I díky tomu náš Rocky za rok pěkně vyrostl:-).

Soňulka Sonička Chrenčíková, 27.6.2017

Hodnocení ★★★★★

Jste super a levný obchůdek pro zvířátka.

Hana Stojaspalová, 2.6.2017

Hodnocení ★★★★★

Denisa Vavřiníková, 26.5.2017

Hodnocení ★★★★★

Michaela Bečicová, 16.5.2017

Hodnocení ★★★★★

Výborný obchůdek! Hlavně přístup všech slečen prodavaček úžasný, poradí když je potřeba. Rádi se vracíme :)

Karin Kašková, 18.4.2017

Hodnocení ★★★★★

Veronika Míšová, 11.4.2017

Hodnocení ★★★★★

Renata Benešová, 4.4.2017

Hodnocení ★★★★★

Velké díky patří skvělé obsluze! Tohle je ten nejlepší obchod! Slečna je naprosto úžasná, veselá a ochotná. Sem člověk chodí nakupovat rád už jen kvůli ní :-)

Luc Deisy, 7.3.2017

Hodnocení ★★★★★

Naprosto BEZKONKURENČNÍ obchůdek s obrovským výběrem hraček, pamlsků, pelíšku a já nevím čeho všeho možného i nemožného. Jsem velice nadšena že obchod U ZVÍŘÁTEK je zrovna u nás v UH. Slečna oplývá vždy velmi pozitivní náladou a rozdává úsměvy na všechny strany. Je ochotná poradit a i když si člověk vymyslí co by potřeboval ale není to bohužel zrovna na prodejně, slečna je ochotná objednat..... a abych to měla na prodejně na druhý den ..... no proste NEJLEPŠÍ PRODEJNA CHOVATELSKÝCH POTŘEB ŠIROKO DALEKO ;) Deisy děkuje za bleskové dodání granulí, a možnost vybrat si pamlsky O:) :)

Jana Kuřilová, 6.3.2017

Hodnocení ★★★★★

Kvalitní a dobré věci pro mazlíčky. A příjemné chování paní majitelky.

Martina Zapletalová, 6.3.2017

Hodnocení ★★★★★

Báječný obchůdek a báječná paní majitelka :-) s Jimem moc děkujem za vše!

Petr Pavlacký, 15.2.2017

Hodnocení ★★★★★

Taťáňa Hladká, 5.2.2017

Hodnocení ★★★★★

prijemne slecni prodavacky vzi poradi a pomuzou

Romana Šrom, 27.1.2017

Hodnocení ★★★★★

Kačor Ka, 12.1.2017

Hodnocení ★★★★★

Nejlepší, usměvavá, profesionální obsluha, která vždy ochotně poradí :) Vždy odcházím s plnou taškou a ještě navíc s dobrou náladou! Děkuji Vám za Vaše služby i za našeho pejska Hardyho a králička Fanny :)

Jitulka Štěrbová, 10.1.2017

Hodnocení ★★★★★

Musite navstivit, uz nikdy vic nikam jinam.....:-)

Kristýna Přikrylová, 6.1.2017

Hodnocení ★★★★★

Vašek Bubak Svatoš, 6.1.2017

Hodnocení ★★★★★

Hana Faltýnková Bičanová, 3.1.2017

Hodnocení ★★★★★

Velká spokojenost, jste užasní děkujeme �

Marťa Šonková, 29.12.2016

Hodnocení ★★★★★

Martina Čejková, 25.12.2016

Hodnocení ★★★★★

Nemožné na počkání zázraky do tří dnů a to my jsme si toho navymýšleli O:-)

Štěpánka Šidlova, 11.12.2016

Hodnocení ★★★★★

Nadmíru jsme spokojení, ji slečna je skvělá.

Carolyna Čechová, 2.12.2016

Hodnocení ★★★★★

Jitka Mášová, 23.11.2016

Hodnocení ★★★★★

Petra Zajícová, 18.11.2016

Hodnocení ★★★★★

Děkujeme za vstřícnost a profesionální přístup. S nákupem jsme byli maximálně spokojeni i náš pejsek.

Zdeněk Štefaník, 18.11.2016

Hodnocení ★★★★★

Ano-určitě nejlepší obchůdek pro zvířátka co znám. A hooodně kvůli super slečně za pultem. U ní opravdu platí, že je jí práce koníčkem. No že je moc hezká asi už dávno každý ví :-)

Petra Stašková, 12.11.2016

Hodnocení ★★★★★

Hrozně moc ochotný personál,už nikam jinam ani nechodím můžu jen doporučit��

Václav Kusák, 21.10.2016

Hodnocení ★★★★★

Václav Kusák, 21.10.2016

Hodnocení ★★★★★

Díky paní prodavačce za rady a vstřícnost. Hodně si cením všech rad a pomoci. :)

Adéla Černá, 19.10.2016

Hodnocení ★★★★★

Katy Pavlíková, 16.10.2016

Hodnocení ★★★★★

úžasný obchůdek :) Moc milá paní/slečna :) Miluji to tam

Sárinka Ptáčková, 11.10.2016

Hodnocení ★★★★★

David Olchava, 11.10.2016

Hodnocení ★★★★★

Eva Gee, 23.9.2016

Hodnocení ★★★★★

Skvělá paní/slečna, skvělý výběr, vždycky najdu co potřebuju. V Hradišti bezkonkurenční!

Baruše Fanturová, 12.9.2016

Hodnocení ★★★★★

Jan Cibena, 30.8.2016

Hodnocení ★★★★★

Super příjemná obsluha. Náš bišonek si pochutnal :-)

Petr Kvapil, 29.8.2016

Hodnocení ★★★★★

Ochotná obsluha, která umí poradit a doporučit. Rozsáhlý sortiment. Rozvoz krmiva je služba k nezplacení.

Kristýna Sabo, 17.8.2016

Hodnocení ★★★★★

Skvělá a přátelská obsluha..Děkujeme za vstřícnost Rádi se vrátíme ��

Jana Šamšová, 13.8.2016

Hodnocení ★★★★★

Krásné stránky, velice hezcí zákazníci a příjemná obsluha v obchůdku. :-)

Simona Skovajsová, 12.8.2016

Hodnocení ★★★★★

Skvělý obchůdek, široký sortiment za super ceny, vyborne pamlsky, velmi příjemná slečna prodavačka :) Urcite přijdeme znovu :)

Marta Říhová, 11.8.2016

Hodnocení ★★★★★

Nikol Achillesová, 9.8.2016

Hodnocení ★★★★★

Úžasný obchod! Hrozně jsem si ho oblíbila

Bohumila Habartová, 22.7.2016

Hodnocení ★★★★★

Veronika Mahdalová, 20.7.2016

Hodnocení ★★★★★

Spokojenost, ochotna mila slecna. Ginger a Missy taky dekuji :)

Karin Bartoníková, 13.7.2016

Hodnocení ★★★★★

Supr obchod. Mají vše, co potřebujeme a obsluha je moooc příjemná. Přijdeme zase na návštěvu, tentokrát i s Ronniem

Zuzana Vandová, 21.4.2016

Hodnocení ★★★★★

Zuzana Luňáková, 26.3.2016

Hodnocení ★★★★★

V obchode jsem nalezla vetsinou vsechno a kdyz zde nebylo to co jsem potrebovala tak pani mi to ochotne objednala. Pani majitelka Irenka byla vzdy hodna a snazila se mi poradit.

Alča Šlapanská, 17.3.2016

Hodnocení ★★★★★

Náš Ringo si zde vždy pěkně vybere a už z půlky náměstí letí na mlsku :-)

Tereza Sevcikova, 17.3.2016

Hodnocení ★★★★★

Martina Zajícová, 14.3.2016

Hodnocení ★★★★★

Klára Toralová, 11.3.2016

Hodnocení ★★★★★

Můžu jen doporučit! :) Milá , ochotná obsluha a v obchůdku seženete snad vše na co si vzpomenete :)

Šárka Kusáková, 10.3.2016

Hodnocení ★★★★★

Příjemný nákup, velká vstřícnost, ochota. Děkuji a přeji Vám, ať se daří

Petra Truongová, 8.3.2016

Hodnocení ★★★★★

Skvělý obchod, bohatý výběr za skvělé ceny :) Slečna majitelka je moc milá, usměvavá, ochotná, prostě super :) Vracíme se často a rádi :) Děkujeme, ať se daří :)

Veronika Nika, 3.3.2016

Hodnocení ★★★★★

Nejlepsi misto, kde nakoupit pro zvířátka. Velký vyber a moc milá a ochotna slečna :) Dekujeme a všem urcite doporučujeme!!

Ivana Jančarová, 12.2.2016

Hodnocení ★★★★★

Lenka Jančarová, 12.2.2016

Hodnocení ★★★★★

Klára Bílková, 9.2.2016

Hodnocení ★★★★★

Super obchůdek,skvělé ceny,úžasná komunikace,vstřícná obsluha a ochotná majitelka :-) I dovoz super :-) Za nás maximální spokojenost :-)

Silvie Levayová, 5.2.2016

Hodnocení ★★★★★

Vždy jsme velmi spokojení:)

Broněk Olšák, 16.12.2015

Hodnocení ★★★★★

Velký výběr všeho co je pro mazlíčky potřeba a velmi milá a ochotná obsluha. Můžu jen doporučit.

Lucie Pospíšilová, 11.12.2015

Hodnocení ★★★★★

Doporučuju mooc mooc! Slečna je vždy moc prijemna a rada poradi :)

Eliška Bučáková, 2.12.2015

Hodnocení ★★★★★

Lucie Němečková, 16.11.2015

Hodnocení ★★★★★

Dnes jsem navštívila poprvé a byla jsem opravdu moc spokojená. Slečna mi skvěle poradila a byla neuvěřitelně milá.

Jana Mrázkova, 11.11.2015

Hodnocení ★★★★★

Jsem velmi spokojena . Jak s výběrem zboží tak s personálem . Jsou ochotné ,příjemné a umí to se zvířátky. Díky :)

Eliska Merčáková, 9.11.2015

Hodnocení ★★★★★

Vřele doporučuji! Skvělý výběr, velmi milá, ochotná paní. Obchod U Zvířatek nemá konkurenci :)

Marcela Plačková, 29.10.2015

Hodnocení ★★★★★

Markéta Albrechtová, 23.10.2015

Hodnocení ★★★★★

Všem vřele doporučuji! Skvělý výběr, velmi milá, ochotná a skvěle informovaná slečna majitelka a příznivé ceny :) Obchod U Zvířatek nemá konkurenci :) Přeji Vám hodně spokojených zákazníků :)

Vlaďka Brázdilová, 19.10.2015

Hodnocení ★★★★★

Vše na jedničku,naše psí slečna má krásné oblečky a též chutné dobrotky.Slečna majitelka moc milá a ochotná :-D

Martin Držálek, 19.10.2015

Hodnocení ★★★★★

Veliká spokojenost :) Našel vše co jsem potřeboval. Díky za vše! Můžu doporučit a s radostí se při dalším nákupu vrátím.

Denisa Skybová, 14.10.2015

Hodnocení ★★★★★

Ewellin Steineckerova, 10.10.2015

Hodnocení ★★★★★

Nadšená po všech stránkách !! Maximální péče o Vaše mazlíčky, vše co jsem potřebovala, jsem našla přímo na prodejně a přístup slečny úžasný.Vřele doporučuji Všem

Tereza Grufíková, 17.9.2015

Hodnocení ★★★★★

Obrovský výběr zboží a velmi ochotná a příjemná paní majitelka, bez výhrad doporučuji!

Kristýna Fronc Chalupecká, 17.9.2015

Hodnocení ★★★★★

Ráj u zvířátek ;)

Eva Bauerová, 15.9.2015

Hodnocení ★★★★★

Tak tady není co řešit. Chodím docela pravidelně a vždycky na jedničku! Jen tak dál :D

Nikol Kovařiková, 14.9.2015

Hodnocení ★★★★★

Tomas Choroba Stolarz, 11.9.2015

Hodnocení ★★★★★

Kateřina Víchová, 4.9.2015

Hodnocení ★★★★★

Lenka Hanáčková, 31.8.2015

Hodnocení ★★★★★

Martina Šlaufina Šťastná, 21.8.2015

Hodnocení ★★★★★

Projizdeli jsme vasim krajem o dovolene (jsme z Kolina) a nasi fence se rozbila ohlavka.Manzel vyhledal na internetu nejblizsi obchod a zavolal.Ochotna pani ci slecna nas navedla az na namesti.A v obchode uz mela na pulte pripravene krabicky s ohlavkami. Jeste jednou dekujeme. M.a V. Šťastní a Kessi :-)

El Rastica, 19.8.2015

Hodnocení ★★★★★

☺️

Lucie Vystrčilová Vaňková, 10.8.2015

Hodnocení ★★★★★

Lucie Koryčánková, 15.7.2015

Hodnocení ★★★★★

Příjemná obsluha, super pamlsky a holky se tam moc těší

Robin Forst, 15.7.2015

Hodnocení ★★★★★

Jana Juřičková, 13.7.2015

Hodnocení ★★★★★

Martina Spathová, 9.7.2015

Hodnocení ★★★★★

Aneta Roubalíková, 25.6.2015

Hodnocení ★★★★★

Marie Šimonová, 23.6.2015

Hodnocení ★★★★★